Despre noi

Puțin din istoricul PontajOK

PontajOK este rezultatul unei colaborări dintre Elysian Software și CirrusNET

Elysian Software este o echipă pasionată de tehnologie, cu o super pregătire în domeniul IT și ani buni de experiență la activ. Oamenii noștri sunt motivați de provocări, iar PontajOK este una dintre cele la care lucrează neîncetat.

CirrusNET este o companie românească de IT pregătită să ofere altor firme active pe plan național soluții IT inovatoare și flexibile pentru a ușura munca angajaților. Motiv numai bun pentru a face din PontajOK un produs bun, de încredere, și util din diverse perspective.

De ce ne-am dorit o aplicație de pontaj electronic

PontajOK a fost gândit inițial pentru echipele noastre și pentru gestionarea ușoară a activităților în care suntem implicați, softul de pontaj a fost dezvoltat, modificat în permanență și îmbunătățit pentru a ne ușura munca pe plan intern.

Cu ajutorul acestuia am reușit să ne administrăm mai bine timpul și să ne împărțim mai bine taskurile. Cu sprijinul PontajOK ne-am ușurat munca de echipă, precum și cea individuală, dar și planificarea și finalizarea proiectelor, înlăturând nevoia de ședințe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor direct în aplicație.

Folosind intens softul ne-am dat seama și de utilitatea sa atunci când vine vorba de planul legal, motiv pentru care am decis să îl împărtășim și cu alții și să îl punem pe piață pentru a simplifica și munca altor companii, dar și a freelancerilor interesați de un overview clar al activității în schimbul unui preț corespunzător. Planurile noastre includ îmbunătățirea constantă a aplicației, precum și punerea acesteia la dispoziția unei baze mari de utilizatori.